PYSSLA

PYSSLA

I Pysslomanien bor en kreativ idémakare, välkomna hit! Här hittar du pysseltips, idéer och massa fina gratis prints. Klicka på bilderna eller Pdf-ikonen under bilderna för att ladda ner och skriva ut printsen helt gratis! Click on the pictures or on the Pdf-icon under the pictures to download and print the patterns for free!

HEM
INSTAGRAMVåga vara kreativ!

Speglar till granen!

InredningSkapad av Mona-Lisa fre, december 20, 2013 14:10:01
Små minispeglar med snirkliga ramar måste man så klart klä granen med i Pysslomanien!Vi älskar dem!

/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post44

Hashtags på dörren

InredningSkapad av Mona-Lisa tis, november 26, 2013 20:19:26
Många grejer att komma ihåg varje dag i livspusslet så varför inte sätta hashtags på dörren så du kommer ihåg dem.


/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post41

Minibiljardbollar

InredningSkapad av Mona-Lisa sön, november 24, 2013 12:36:33
Lite julpyssel har det blivit. Dessa pyttesmå julkulor fick små dekaler för att se om som små biljardbollar, funderar på om jag kanske ska måla i svart i mitten av siffrorna.

/Mona-Lisa
  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post40

Fiaspel för åtta spelare

InredningSkapad av Mona-Lisa lör, juli 13, 2013 14:18:22

Före

Efter

Fiaspel eller Ludo för åtta spelare. Man kan enkelt variera antal spelare samt hastighet genom att hoppa över en arm under spelet. Ska göra färdiga kit för fyra spelare som man kan montera på exempelvis litet lackbord eller annat.

Ikväll ska hela familjen spela, en färg för varje familjemedlem och legobitar som spelpjäser.

/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post38

Griffelträd

InredningSkapad av Mona-Lisa mån, juli 01, 2013 18:02:16
Detta var ett jättespännande projekt! Ett griffelträd som går att skriva på med griffelkrita till två små tjejer på 6 och 4 år.


Trädet blev sen ytterligare dekorerat med kryp och fjärilar. Nu hoppas jag att de nya ägarinnorna blir nöjda och kreativt inspirerade förstås!
Tjingeling!

/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post35

Skrynkligt värre!

InredningSkapad av Mona-Lisa mån, oktober 01, 2012 14:39:56
Wrinkles wrinkles, ja det är ju sånt man funderar över när man blir äldre, tillsammans med tigerränderna så har man ju själv en del rynkor på mage, armar och ansikte, ja överallt kan man nog hitta rynkor och skavanker. Funderingarna vandrar mellan att släta ut rynkorna med antirynkkrämer från L Òrèal, Lancome eller kanske ska man slå till på ett pannlyft på en gång hos någon känd plastikkirurg i Stockholm? Eller ska man ens fixa till sånt här och bara låta kroppen vara som den blivit, är det hela världen, måste allting vara slätt och måste allting vara perfekt?

När man sysslar med inredning och konst, och kreativ verksamhet överlag kan perfektionism vara en dygd men även ens värsta fiende. Ibland går mycket förlorat i kampen att in i det sista vara en perfektionist. Oavsett om det gäller inredning eller våra kroppar så kände jag ett starkt begär efter att trotsa fenomenet, för att smaka på vad som händer när det inte är så himmelens perfekt.

I stundens kreativa hetta föddes så "Wrinkle lamp" som nu pryder vår nya tv-hylla i vardagsrummet. Ja och vi gillar den här hemma, cool, lite crazy och allt annat än perfekt, men ändå perfekt för oss förstås!
/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post32

ABCDEFGH....

InredningSkapad av Mona-Lisa lör, december 17, 2011 17:33:10
Bokstavstavlor blev det till mina barn, roligt men också ett bra sätt för att lära sig alfabetet. Vill du också ha bokstäver i papper för något roligt projekt? Hör av dig till order@monalisas.se.


Och snart kommer bild på robotarna som numer pryder 8-åringens vägg. /M

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post9