PYSSLA

PYSSLA

I Pysslomanien bor en kreativ idémakare, välkomna hit! Här hittar du pysseltips, idéer och massa fina gratis prints. Klicka på bilderna eller Pdf-ikonen under bilderna för att ladda ner och skriva ut printsen helt gratis! Click on the pictures or on the Pdf-icon under the pictures to download and print the patterns for free!

HEM
INSTAGRAMVåga vara kreativ!

Julpresenter till pedagoger och assistent!

PresenterSkapad av Mona-Lisa fre, december 20, 2013 14:02:11
Julpresenter till pedagoger och assistent klara och överlämnade. Assistenten till vår stora kille gör ett jobb som inte går att beskriva, han gör det möjligt för vår pojke att leva ett bättre liv och gå i skolan, vi är oändligt tacksamma! Glada skratt för de roliga godisblommorna blev det med!Nu är det äntligen jullov, hurra!

/Mona-Lisa


  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post43

Och fröknarna blev glada!

PresenterSkapad av Mona-Lisa lör, juli 13, 2013 14:22:18

Två presenter till två goa fröknar blev det, helt enkelt legoörhängen. Dessa går att bygga om efter smak med om man vill.

/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post39

I´m in love....

PresenterSkapad av Mona-Lisa mån, april 09, 2012 20:25:59

with Babuschkor!

Så när jag fick uppdraget att ordna en födelsedagspresent till en assistent på barnens skola så svängde jag ihop följande:

Burk med babuschkor till pennor och suddgummin mm.
Stiftpennor
Suddgummi
Zebramönstrad penna
Anteckningsbok
och så godis så klart!
En fjäril fick också vara med! Med snygg förpackning av cellofan så blev det kalasbra!

/Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post12

Pärlpaket!

PresenterSkapad av Mona-Lisa mån, december 05, 2011 10:12:01
Ska du på kalas? Eller kanske dina barn liksom mina barn går på en miljon kalas och du får uppgiften att leta presenter? Tycker du också det är svårt att hitta ett bra paket med något annorlunda än en barbiedocka eller ett paket med bilar? Kanske orkar du inte heller leta runt i massa affärer efter en enkel och smidig present?

Pärlpaketet är en present som är helt färdig och passar till barn i många olika åldrar, kille eller tjej, ja kanske inte heller bara till barn, vuxna skulle säkert också kunna tänka sig att göra några pärlplattor.

Burken är perfekt att hälla ur så man slipper pärlor över hela bordet eller golvet och också lätt att fylla på förstås. Detta paket räcker till 5-6 pärlplattor och så medföljer ett par mallar att lägga under din platta. Även mallar du kan fylla i själv medföljer. I paketet ligger en genomskinlig pärlplatta.


Finns pärlplattor i olika former som hjärtan, cirkel, kvadrat, sexkant och stjärna.

Tjingeling! /M

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post6

Sudda sudda sudda....

PresenterSkapad av Mona-Lisa tor, november 17, 2011 11:11:02
bort din sura min! Munnen den ska skratta och va glad, munnen den ska sjunga tralalala!

Tralala är precis det jag vill säga efter jag fick ihop dessa set igår med färgglad tandborste och mugg till, även en dekorativ fjärilspinne fick plats i paketet. Det ska ju vara kul att borsta tänderna!


Tjingeling så länge! /Mona-Lisa

  • Kommentarer(0)//pyssla.monalisas.se/#post3